IW Zuid-Oost is een samenwerkingsverband van meer dan 200 Limburgse installateurs. Al meer dan 25 jaar leiden wij mensen op in de installatietechniek. Wij bieden, samen met de regionale roc’s, werktuigkundige- , elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen aan. Dit doen wij met een zogenaamde ‘bbl leer-werkplek’ (beroepsbegeleidende leerweg). Wij leiden de mensen op en de installateurs in Limburg bieden een werkplek aan voor de gewenste praktijkervaring. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor),Heerlen, Helmond en Cuijk zijn we altijd dichtbij.

Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Naast het opleiden van bbl-leerlingen verzorgen wij ook technische cursussen en bijscholing voor medewerkers die werkzaam zijn in de installatiebranche en bieden we mogelijkheden aan zij-instromers om zich om te laten scholen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Wil je werk en opleiding combineren?
Wil je meteen een mooi salaris ontvangen?
Wil je dat alle opleidingskosten betaald worden?
Kies dan voor een bbl-opleiding elektrotechniek of werktuigkundige installaties via IW Zuid-Oost.  Je kunt jouw opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek op mbo-niveau 2,3 of 4 volgen. Er zijn volop mogelijkheden voor jou!
Je gaat één dag in de week het roc voor het theoretische deel van je opleiding en komt één dag per 2 weken naar IW Zuid-Oost in voor praktijktraining. De rest van de week, werk en leer je in de praktijk bij een leerbedrijf dat we samen voor je uitzoeken.

Zij-instromers
Ook voor zij-instromers bieden wij mogelijkheden. Je kunt instromen in een regulier bbl-traject of je aanmelden voor een van onze omscholingstrajecten zoals bijvoorbeeld project SEGO.

Meld je nu aan voor een experience!

IW Zuid-Oost biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via: