Monteur werktuigkundige installaties

Jij zorgt ervoor dat anderen in een aangename omgeving kunnen werken en wonen. En dat voelt goed!

Als je ergens binnenloopt is het fijn als de temperatuur aangenaam is. Maar hoe is een cv-installatie eigenlijk aangelegd? En hoe steekt ventilatie in elkaar? Wat is er nodig om de afvoer perfect te laten aflopen? Dát weet jij allemaal als monteur werktuigkundige installaties. Maar dat is natuurlijk niet alles. In elk gebouw barst het van de installaties en jij weet ze allemaal te monteren. Je doet dat met het oog op de toekomst waarin duurzaamheid, energieneutraal en van-het-gas-af een steeds grotere rol gaan spelen. Zo zorg jij ervoor dat anderen in een aangename omgeving kunnen werken en wonen. En dat voelt goed!

Jouw werkbus is jouw kantoor. Je rijdt van de ene naar de andere locatie. De ene keer werk je in een team om een complete installatie te monteren en installeren, de andere keer ga je alleen op pad voor een kleinere klus. De verschillende gereedschappen en meetapparatuur heb je altijd bij de hand. Het is belangrijk dat jij beleefd bent en verzorgd overkomt, want jij bent het visitekaartje van het bedrijf. De klant staat voorop.

Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!