LEX special

SEGO

Zou jij willen werken in de bouw of installatietechniek? Ben jij niet meer happy in je huidige baan? Wil jij heel iets anders gaan doen? Heb je geen baan, maar wil je aan de slag? Geen diploma’s, maar weet je wel van aanpakken?

Project SEGO biedt jou de kans op een te gekke branche met toekomst.

Véél diversiteit en afwisseling. Keigoede vakmensen en kameraadschap. Jij mag bijvoorbeeld meewerken aan de vele energiezuinige woningen die ook in Limburg gebouwd moeten worden. Jouw aanstaande collega’s hebben echt hulp nodig. Het is hard werken maar met veel plezier!

Ontdek of bouw- en installatietechniek bij jou past door een Experience aan te vragen.

Mogelijke Experiences

Direct aan de slag via SEGO!

 Bij SEGO krijg je een verkorte, praktijkgerichte opleiding via Bouwmensen Limburg of IW Zuid-Oost. Het opleidingstraject duurt enkele weken en is een afwisseling van theorie en praktijk. Je gaat in de praktijklokalen van IW Zuid Oost (voor een functie in de installatietechniek) of van Bouwmensen (voor een functie in de bouw) daadwerkelijk aan de slag en oefent op realistische praktijkopstellingen. Voor jou zijn er geen kosten verbonden aan deze trajecten.

Korte praktijktraining speciaal voor SEGO

Deze korte praktijktrainingen zijn speciaal samengesteld voor project SEGO en zijn bedoeld om mensen zonder kennis van de bouw- of installatietechniek versneld op te leiden voor specifieke functies in deze sectoren.

Wil je vrijblijvend kennis maken met SEGO? Doe dan een Experience.

Wil je nog meer informatie over SEGO?

Kijk op www.sego.nu.

Je kunt aan de slag bij een van deze bedrijven!

Past bouw- of installatietechniek bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres: