Over LEX

LEX biedt iedereen veel mogelijkheden voor een goede oriëntatie op de Limburgse arbeidsmarkt. Over de beroepen en bedrijven die de Limburgse economie vormen, is online informatie te vinden én de bedrijven bieden mogelijkheden voor kennismaking.
LEX is een onderdeel van Leo Loopbaan en wordt georganiseerd samen met onze partners zoals Provincie Limburg, Leerwerkloket, onderwijs, werkgevers, SBB en UWV.

Studenten, werkenden en werkzoekenden en iedereen die nieuwsgierig is kan via deze laagdrempelige aanpak zich oriënteren op de arbeidsmarkt.

Het unieke aan LEX is dat alle informatie over beroepen, bedrijven en sectoren gebundeld is en dat het individu zo in zijn oriëntatie het beste resultaat bereikt.

Uiteindelijk leidend naar een échte kennismaking (de experience) met het beroep en bedrijf dat bij de zoektocht past.

Waarom juist LEX?

Met LEX ontdek je al jouw mogelijkheden én kom je in contact met werkgevers in je eigen regio! Ook kun je je makkelijker oriënteren binnen een sector of beroep naar keuze.

Hoe vind ik mijn droomberoep met LEX?

Wij adviseren om de volgende stappen te nemen voor optimaal gebruik:

Een tip van Leo Loopbaan:
Maak eerst een (aantal) zelftesten om erachter te komen wat het best bij jou past

Loop je ergens vast bij het volgen van bovenstaande route?
Neem dan contact op met een loopbaancoach om jouw mogelijkheden te bespreken.

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen