Monteur elektrotechnische installaties

Zie je het liefst dat in een gebouw alles automatisch gaat? Ben je precies, handig en technisch? Dan ben jij een geschikte monteur elektrotechnische installaties.

Jij kunt elektrotechnische installaties in gebouwen, maar ook bijvoorbeeld openbare verlichting of alarmsystemen programmeren en installeren aan de hand van technische tekeningen. Ook onderhoud en reparaties horen erbij.

Als monteur van elektrotechnische installaties werk je op allerlei plekken, zowel binnen als buiten. Je komt bij mensen thuis om een alarminstallatie of zonnepanelen te installeren of een meterkast te vervangen. Dat doe je dan vaak in je eentje. Werk je liever voor zakelijke klanten? Dan ga je met een team op pad om noodverlichting aan te leggen in een ziekenhuis of de communicatie installatie te onderhouden in een fabriek. Je werk als elektrotechnisch monteur is heel precies en veiligheid is erg belangrijk.

Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Monteur elektronische en/ of werktuigkundige installatie
Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!