Ontdek de sector

Agrarisch & Groen

Ben jij een natuurliefhebber? Werk jij graag met je handen of met dieren? En ben jij geïnteresseerd in innovatie? Dan is de sector agrarisch en groen écht iets voor jou!

Van hovenier tot melkveehouder

De sector agrarisch en groen is veelzijdig. Van tuinbouw tot teelt en van melkveehouder tot hovenier. Je kunt werken met je handen en ook snel resultaat zien. Deze sector is van vroeger uit al hartstikke belangrijk voor de Nederlandse economie. Denk aan de tulpenbollen die je over de hele wereld ziet, maar agrarisch en groen is meer dan dat. Vaker kom je ermee in aanraking zonder dat je het doorhebt, denk aan de groenvoorziening in je gemeente, het beheren van een bos of de lokale bloemenwinkel. Hieronder staan een aantal beroepen uitgelicht:

Past deze sector bij jou?

Zelftesten

Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

Uitgelichte bedrijven

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!