Ontdek de sector

Klantcontact

Ben jij behulpzaam? Kijk je graag mee naar de mogelijkheden? En vind jij geduld een schone zaak? Dan past de sector klantcontact bij jou!

Van klantcontact tot accountmanager

Medewerkers klantcontact zijn het eerste aanspreekpunt voor de klant en beantwoorden vragen via de telefoon, maar ook via bijvoorbeeld e-mail of chat.

Het werk is onder te verdelen in:

  • Inbound: het ontvangen en beantwoorden van klantvragen. Het kan hier gaan om informatieve, adviserende of commerciële contacten. Het initiatief ligt bij de klant.
  • Outbound: het initiatief voor het gesprek ligt hier bij de medewerker klantcontact. De gesprekken zijn soms informatief. Bijvoorbeeld: ‘Het door u bestelde artikel is binnen’. Ook kunnen het commerciële gesprekken zijn. Dan is het doel van het gesprek om producten of diensten te verkopen of bijvoorbeeld het werven van donateurs voor goede doelen.

 

Het klantcontact is ook sector overstijgend. Dat wilt zeggen dat zowel bij (bijna) alle soorten bedrijven klantcontact belangrijk is. Wil je een beroep met klantcontact, zoek dan een sector die bij jou past. Dan zit je helemaal op je plek!

Past deze sector bij jou?

Zelftesten

Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

Uitgelichte bedrijven

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!