Ontdek de sector

Horeca

Is voor jou de gast altijd koning? Ben jij gek op koken of biertjes tappen? Heb jij het overzicht om op een druk terras alle gasten tevreden te houden? Dan is de horeca echt iets voor jou!

Van kok tot aan hotelmedewerker

Wist jij dat Horeca staat voor: HO-tel, RE-staurant & CA-fé? Deze sector gaat van een lokale snackbar tot aan een Michelin sterrenzaak. Maar de sector is groter dan je in eerste instantie denkt. Denk bijvoorbeeld aan de bevoorrading, de branding, het zorgen voor een goed product en bovenal: een gastvrije glimlach. In Limburg is de horeca een groot onderdeel van het bourgondische leven. Hierdoor zijn er veel vacatures beschikbaar in deze sector. Wil je nu al het fijne weten van de horeca, de opleidingen en de bedrijven? Kijk dan even naar onze LEX Special: Foodlab Limburg.

Overige beroepen

LEX Specials

Past deze sector bij jou?

Zelftesten

Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

Uitgelichte bedrijven

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!