LEX special

FoodLab Limburg

Wil jij gasten graag een belevenis bezorgen? Wil jij de beste biertjes tappen of de lekkerste gerechten bereiden? Kijk dan wat FoodLab Limburg jou te bieden heeft, want werk in de horeca is veel meer dan een baan!

Sta jij graag in de keuken en maak jij de sappigste hamburgers tot aan de lekkerste toetjes? Of zie jij graag een lach op gasten hun gezicht door ze aandacht te geven met de beste service? Dan ben je bij FoodLab Limburg aan het juiste adres! Met werken in de horeca bezorg jij jouw gasten een belevenis, vanuit de keuken, de bar of in de bediening.

FoodLab Limburg is een organisatie gericht op de food- en hospitality sector, ruim 200 verschillende horecazaken en ondernemingen zijn aangesloten bij FoodLab Limburg.

Bij FoodLab Limburg ga je samen met VISTA college of Gilde opleidingen in gesprek om te kijken naar jouw wensen en behoeften. Opleiding op maat gecombineerd met je eigen praktijkervaringen.

Juist in het bourgondische Limburg past het concept van FoodLab Limburg zo goed. Is dit iets voor jou? Meld je dan snel aan voor een Experience bij FoodLab Limburg!

Limburg staat bekend om zijn culinaire en gastvrije karakter. Wij zijn dé culinaire regio van Nederland, de provincie die het hele jaar door – alleen al door onze ligging – toeristen en dagjesmensen ontvangt uit Nederland, België en Duitsland. Wij zijn de provincie van de streekproducten, van de asperges, de wijnhuizen, de bierbrouwerijen en de boomgaarden. Of je nu in Maastricht komt of in Venray, Sittard of Venlo, overal vind je die Limburgse gezelligheid in restaurants, cafés en familiehotels. Wij hebben een levendige horeca, waar we trots op zijn. En waar we goed opgeleide, enthousiaste mensen voor nodig hebben.’

Wil jij het verschil maken in de Limburgse horeca? Kijk dan hier wat FoodLab Limburg voor jou kan betekenen.

FoodLab Limburg is een samenwerking van bedrijven in de food- en hospitality-sector, de provincie en het mbo-onderwijs in Limburg. Lees meer over Foodlab op hun eigen website

Je kunt aan de slag bij een van deze bedrijven!

Past dit gastromie bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres: