Meex makes it work! Dat is waar Meex Technische Installaties zich hard voor maakt. Middels de beste oplossingen maken zij de productieve organisatie van hun klanten slimmer, beter én duurzamer.

Sinds 1976 is Meex Technische Installaties een succesvolle en solide leverancier voor industriële installaties. Een ervaren en betrouwbare partner voor mechanische technieken zoals piping, apparaten en constructies.

Beroepen die je kunt vinden bij MEEX:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Een écht mensenbedrijf
Bij Meex investeren we in de toekomst, het grootste kapitaal: hun personeel! Daarbij zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf mogelijk in onderling overleg. Ze kijken bij Meex samen met hun medewerkers naar ambities en kansen. Met behulp van geschikte opleidingen en trainingen krijgt iedereen de kans om hun vakkennis up-to-date te houden en uit te breiden.

Bij Meex zijn ze altijd op zoek naar technisch talent om aan de slag te gaan voor de opdrachtgevers van Meex. Het hechte team met een prettige collegiale samenwerking zorgt voor een fijne werkomgeving!

Meex makes it work.
Meex wil niet het grootste, maar wel het meeste inventieve technische installatiebedrijf zijn en haar opdrachtgevers totaaloplossingen bieden die zich kenmerken door hoge performance en inventiviteit.

Projectmatig werken in projectteams
Bij Meex werken ze met korte communicatielijnen. Voor elk project wordt een eigen projectteam gevormd. Flexibiliteit en daadkracht zijn kenmerkend voor Meex.

Ontzorgen van klanten
De klant is koning bij Meex middels maatwerkoplossingen en continue efficiency- en kwaliteitsverbeteringen. Zo wordt het rendement voor klanten maximaal. Een totaaloplossing die zich kenmerkt door hoge performance en inventiviteit! 

Meld je nu aan voor een experience!

Meex biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij MEEX

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!