Boston Scientific

Boston Scientific is wereldwijd de grootste producent van medische apparatuur die zich richt op minimaal invasieve geneeskunde. In Kerkrade is het internationale distributiecentrum en operational excellence centre gevestigd, dat werk biedt aan bijna 300 mensen.

“This [design] is what it takes to make Kerkrade an operational excellence center”
– Edward Mackey –
Executive Vice President, Operations Boston Scientific

Beroepen die je kunt vinden bij Boston Scientific:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Ontstaan Boston Scientific – RO groep
Het bestaande centrum is tussen 2004 en 2006 door RO groep gerealiseerd, nadat het toenmalige Europese distributiecentrum in Beek (L) niet meer aan de eisen voldeed. Door gedegen locatieonderzoek, planontwikkeling, projectmanagement, directievoering en verhuismanagement was het mogelijk om het bedrijf binnen twee jaar te verplaatsen naar Kerkrade.

Uitbreiding kantoorruimte
De organisatie maakte de afgelopen jaren een sterke groei door, waardoor Boston Scientific haar kantoorwerkplekken opnieuw wenste uit te breiden. RO groep voerde een variantenstudie uit die aansloot op de strategische en operationele doelen van de organisatie en haar inzicht gaf in de risico’s van huur, nieuwbouw en verbouw. Op basis van dit strategische advies heeft Boston Scientific ervoor gekozen de kantoorplekken binnen het bestaande gebouw in Kerkrade te realiseren. Door de handmatige pick and pack activiteiten in het drielaagse warehouse te vervangen door een automatisch pick and pack systeem, is er minder ruimte nodig voor distributieactiviteiten. Ruimte die ingezet wordt om de gewenste uitbreiding van de kantoorruimte te realiseren.

De wereldwijde kantoorinrichting standaard van Boston Scientific
De nieuwe kantooromgeving sluit aan op de wereldwijde kantoorinrichtingstandaard die Boston Scientific hanteert en voorziet in 250 kantoorwerkplekken. Daarnaast worden er formele en informele overleglocaties, een fitnessruimte en een cafetaria gerealiseerd. Ook het parkeerterrein wordt uitgebreid.

RO groep als partner
Als adviseur, projectmanager en directievoerder is RO groep van initiatief tot oplevering een betrokken partner voor Boston Scientific. Zo zijn wij tijdens alle fasen van het project verantwoordelijk voor het aansturen van alle betrokken partijen en het bewaken van het programma van eisen, het budget en de planning.

Meld je nu aan voor een experience!

Boston Scientific biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Boston Scientific logo

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Boston Scientific

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!