Als management assistent ben jij de rechterhand van de directeur of manager. Jij zorgt er voor dat hij of zij goed kan werken.

Verricht secretarieel werk voor directeuren van bedrijven. Voorbeelden van werkzaamheden: houdt de agenda bij, verzorgt de correspondentie, bereidt vergaderingen voor, verzamelt vergaderstukken en geeft die door aan deelnemers van vergaderingen, notuleert, archiveert notulen, ontvangt bezoekers met koffie of thee, regelt lunches, recepties en zakenreizen, geeft soms leiding aan andere secretaresses en controleert de voortgang van hun werk.

Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Officemanager
Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!