Word nu "LEX partner" en maak kans op een HR Campagneplan t.w.v. €1.500,-

Werk als werkgever mee aan de Limburgse arbeidsmarkt én kom met potentiële werknemers in contact doordat je een Experience via LEX aanbiedt. Dit is goed voor de regionale arbeidsmarkt én je eigen employer branding!
Je maakt tevens kans op een HR Campagneplan t.w.v. €1.500,-*.

Waarom LEX?
De arbeidsmarkt staat onder spanning en mensen zoeken hulp bij hun keuzes. Goede (en leuke) oriëntatiemogelijkheden vinden is niet eenvoudig. Daarnaast is het moeilijk om echt te ervaren hoe het is om in een beroep of bij een bedrijf te werken. LEX is zo opgebouwd, dat het individu direct toegang heeft tot informatie over sectoren en beroepen én een netwerk aan bedrijven om die echte ervaring op te doen. Informatie, inspiratie én ervaring opdoen staan centraal.

Meld je hieronder gratis aan als LEX partner en maak tevens kans op een HR Campagneplan!*

*De winnaar wordt op onpartijdige wijze gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Over de winnaar wordt verder niet gecorrespondeerd. Het HR Campagneplan t.w.v. €1.500,- is niet inwisselbaar voor een ander product of geldbedrag.

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen