Tag: ICT en creatieve industrie

Attractiepark Toverland

  • ICT en creatieve industrie ·
  • Techniek en gebouwde omgeving ·
  • Voedsel, groen en gastvrijheid ·
  • Zakelijke dienstverlening en veiligheid ·
Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met ruim 860.000 gasten per jaar en 35 attracties en shows zijn we inmiddels een stevige speler binnen de Benelux. Onze missie, van waaruit wij alles doen, is: magische gelukservaringen creëren! Dat doen we al vanaf 2001.
Audiovisueel specialist

Audiovisueel specialist

  • ICT en creatieve industrie ·
Denk jij vaak in verhalen en zou je deze graag willen verfilmen? Dan is het werk met camera's schieten en beelden monteren tot een film voor jou weggelegd.

Applicatieontwikkelaar

  • ICT en creatieve industrie ·
Je bent goed met techniek, maar denkt ook graag na over de gebruiksvriendelijkheid. Je bent flexibel in je werk en werkt graag samen.

Software developer

  • ICT en creatieve industrie ·
Jij bent graag up to date en op technisch gebied is niets jou te gek. Jij zorgt ervoor dat bestaande en nieuwe programma's goed blijven werken.

Servicedeskmedewerker ICT

  • ICT en creatieve industrie ·
Heb jij computers altijd al interessant gevonden? Dan weet je er vast genoeg vanaf om ze aan te sluiten en te kunnen testen.
Alles wordt getoond
Alles wordt nu getoond

Staat jouw droom-Experience er niet bij?

LEX groeit iedere dag! Toch kan het zo zijn dat jouw droomberoep of Experience er niet bij staat.
Daarom kun je via LEX ook een aanvraag doen voor ieder beroep waar jij meer over wilt weten door ons een mailtje te sturen.

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen