Ontdek de sector

Media, Communicatie & Design

Ben jij creatief? Kijk jij met een andere blik naar de reclames op televisie of de abri campagnes in de stad? Heb jij een gevoel voor design? Dan past de sector media, communicatie en design echt bij jou!

Van het schrijven tot aan het geluid in deze creatieve sector!

Er zijn veel verschillende organisaties en bedrijven en al deze organisaties bieden diensten aan die ze willen verkopen. Hoe zorg je ervoor dat deze diensten of producten aantrekkelijk overkomen? Daar heb je een stukje marketing voor nodig! En dat is een van de vele onderdelen die je in deze sector kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een mooie flyer of het schrijven van een communicatieplan voor een nieuw product. Maar dit kan ook de marketing zijn voor een groot festival zoals Pinkpop!

De meest voorkomende werkzaamheden zijn het beheren van de sociale media kanalen, teksten schrijven voor de juiste doelgroep, het opmaken van promotiemateriaal, het scripten van een video en nog veel meer!

Past deze sector bij jou?

Zelftesten

Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

Uitgelichte bedrijven

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!