Ontdek de sector

Groothandel

Vind jij handelen interessant? Ben jij degene die op vakantie overal een mooi prijsje van maakt? Zou jij graag de schakel tussen twee verschillende bedrijven of personen willen zijn? Dan is de groothandel de sector voor jou.

Van magazijnmedewerker tot aan inkoper

Groothandelsbedrijven kopen goederen van producenten en verkopen deze door aan bedrijven en andere grootverbruikers. Veel klanten van deze groothandelsbedrijven zijn horeca- detailhandel ondernemers. Maar ook bedrijven die grote hoeveelheden productiemiddelen inslaan. Sommige groothandelsbedrijven spelen vooral een rol in de binnenlandse groothandel, terwijl anderen zich meer richten op de import of de export van goederen. Denk bijvoorbeeld aan de Hanos, Sligro of Makado als groothandel voor de lokale horeca. Deze sector is sterk verbonden aan de Logistieksector.

Past deze sector bij jou?

Zelftesten

Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

Uitgelichte bedrijven

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Dit beroep lijkt me leuk om een keer mee te lopen:
Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!