Wicro Plastics

Werken bij Wicro Plastics betekent werken bij een dynamisch familie bedrijf dat sterk groeit. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe collega’s die iets toe kunnen voegen aan onze organisatie.

Onze klanten opereren in diverse branches van kinderartikelen tot producten voor de agrarische markt en de automotive industrie. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Voor ons team is het een uitdaging om gezamenlijk aan deze verwachtingen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij continu bezig met innovatie en duurzaamheid om op eventuele toekomstige vragen van de klant te kunnen inspelen.

Beroepen bij Wicro Plastics:

Operator
Als operator zorg je samen met een team voor het uitvoeren van de productie-opdracht volgens de daartoe opgestelde procedures, instructies en voorschriften. Je vergelijkt continue met het door de Machinesteller vrijgegeven en geparafeerde opstart product; bij constatering van afwijkingen mag je de machine uitschakelen. Tellen/wegen en verpakken van producten, etiketteren van verpakkingen, het stapelen van dozen op pallets en het in foliën van de volle pallets behoort ook tot jouw taken. Verder zorg je voor het tijdig voorzien van grondstoffen bij de spuitgietmachine en vermaalt u direct aanspuitingen en evt. afkeurproducten. Bekijk het beroep Operator A, B of C.

Machinesteller
Als machinesteller bouw je spuitgietmachines om volgens planning. Je stelt de machine-instelkaart (indien niet aanwezig) op, zorgt voor klein onderhoud aan de matrijzen en vervaardigt een opstart product, identiek aan het basismonster, waarna overdracht plaats vindt aan de operator. Tevens zorg je voor de vereiste randapparatuur.

Teamleider
Als teamleider ben jij binnen het productieteam het aanspreekpunt. Het complete team waaraan je leiding geeft wordt gevormd door 2 machinestellers en 4 operators, eventueel aangevuld met flexkrachten. De productie teams draaien in een 3-ploegendienst. Samen dragen jullie zorg voor het uitvoeren van productie-opdrachten binnen de taakstellende tijden en binnen de gestelde planning met de vereiste kwaliteit en kwantiteit. Je lost kleine procesverstoringen op, zorgt voor correcte administratieve afhandeling van de uitgevoerde productie opdrachten en zorgt voor coachen en opleiden van operators en machinestellers. De teamleider legt verantwoording af bij de Operations Manager.

Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Wicro Plastics

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!