In 2017 is Weldpoint opgericht door Jeroen en Micha. Weldpoint is een opleider in de las- en pijpfittechniek. Vanuit ervaring in de petrochemische, constructie- en maakindustrie beschikken zij over talloze kennis die zij graag overbrengen op hun leerlingen.

Beroepen die je kunt vinden bij Weldpoint:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Weldpoint is een uniek bedrijf gevestigd in Beek. De oprichters Jeroen en Micha werken hard om iedere leerling de juiste aandacht en begeleiding te geven.

De beroepen bij Weldpoint zijn lasser en pijpfitter, maar wat houdt dat precies in?

Lassen

  • Lascoördinatie
  • Lasinspectie
  • Consultancy
  • Certificeringen
  • Maatwerk
  • Praktijkopleidingen
  • Kaderopleidingen
  • BBL-trajecten

Pijpfitten

  • Modulair leren: Lassen, pijpfitten en samenstellen
  • BBL-trajecten

Experience bij Weldpoint
Vraag een Experience aan bij Weldpoint en proef van het vak. Je wordt hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf waar ze je de machines laten zien waar je mee kunt gaan werken. Daarnaast zal je verteld worden welke typen opleidingen je kunt volgen.

Robijnen brilliant business award
Weldpoint heeft in 2019 de Robijnen Brilliant Business Award gewonnen. Ze zijn verkozen door collega bedrijven uit hun regio. Criteria voor het winnen van deze award waren onder andere: Een gezond bedrijf zijn, van toegevoegde waarde zijn voor de regio en een heldere toekomstvisie hebben.

Meld je nu aan voor een experience!

Meex biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Weldpoint

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!