Op onze site in Beek produceren we suspensie-PVC (S-PVC) door middel van een polymerisatieproces. Tijdens dit proces wordt monovinylchloride (MVC) gepolymeriseerd met behulp van water en additieven. De polymerisatie vindt plaats in een reeks reactoren die verdeeld zijn over 4 productielijnen.

Deze opzet geeft de locatie in Beek een hoge mate van flexibiliteit om een brede waaier aan PVC-grades te produceren. Met het PVC-poeder dat we aan hen leveren, maken onze klanten vervolgens een hele reeks producten die essentieel zijn voor ons dagelijkse leven.

De MVC die in Beek als grondstof dient, wordt geproduceerd op de Vynova site in Tessenderlo (België) en gaat via een pijpleiding van België naar Nederland. Dankzij haar centrale ligging heeft de site in Beek uitstekende toegang tot logistieke voorzieningen en exportmarkten.

Beroepen die je kunt vinden bij Vynova Beek:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Chemelot Industrial Park
Vynova Beek is gevestigd op het Chemelot Industrial Park, een chemische innovatiegemeenschap die tientallen bedrijven huisvest. De bedrijven op Chemelot zijn divers, maar hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn onderdeel van de Chemelot-gemeenschap en gedragen zich navenant.

Samenwerking voor continue verbetering
De gemeenschap staat open voor het idee van voortdurende innovatie op het vlak van technologie, producten, toepassingen, productieprocessen, businessmodellen en organisatievormen. Deze mentaliteit van continue verbetering wordt gerealiseerd in samenwerking met, en met de hulp van, andere bedrijven.

De Chemelot-gemeenschap biedt Vynova Beek een breed scala aan faciliteiten en diensten. Een voorbeeld hiervan zijn de speciale brandweer- en veiligheidsdiensten, samen met Veiligheids-, Gezondheids- en Milieu- (SHE) diensten. Chemelot huisvest ook een biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie en een eigen stroomvoorziening.

Als een verantwoordelijke producent is Vynova Beek gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en volgens de ISO 14001 norm voor milieumanagement.

Meld je nu aan voor een experience!

Vynova biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.

Wil jij hier gebruik van maken? Meld je dan aan hieronder.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Vynova Beek

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!