Wij geloven dat ieder mens iets wil betekenen en op een zinvolle manier wil bijdragen. Maar soms loopt het anders dan gepland, door een misstap, beperking of gewoon domme pech. Het kan dan lastig zijn om je leven weer op te pakken. Juist dan heb je mensen nodig die je een kans geven en vertrouwen in je hebben. Een investering die het waard gaat zijn. Polygarde gelooft en investeert in deze mensen. Door hen de juiste opleiding én een kans te geven om weer onderdeel van de arbeidsmarkt te worden.

Beroepen die je kunt vinden bij Polygarde:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Geschiedenis van Polygarde

Polygarde is in 1997 ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Inmiddels is er een samenwerking ontstaan tussen MTB en Intergarde. MTB als SW-bedrijf met gemeenten Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder en Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis, ligt het karakter van Polygarde: ondernemen met een sociaal hart.

Pas jij bij Polygarde?

Ben jij op zoek naar werk bij een snelgroeiende organisatie waar alles draait om veiligheid, gastvrijheid en flexibiliteit? Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen om onze teams te versterken.

Wil jij graag aan de slag als beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA? Vertel ons jouw verhaal en stuur je CV. Wellicht kun je dan sneller aan de slag dan je denkt.

Meld je nu aan voor een experience!

Polygarde biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.

Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Polygarde

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!