Mondi is een wereldleider in verpakkingen en papier en biedt meer dan 100.000 innovatieve oplossingen op maat die duurzaam van ontwerp zijn. Mondi Heerlen B.V. is een onderdeel van de Mondi Group. Reeds meer dan 30 jaar zijn wij een solide werkgever in de regio en produceren wij release liners. 

Mondi Heerlen BV is een leverancier van release papier die voorziet in de behoefte van de hygiëne en medische, fibre composite-, tape-, sealant- en labelmarkten. Onze focus ligt op met siliconen gecoate release liners, op maat gemaakt voor de diverse drukgevoelige kleefstoffen van onze klanten.

Welke uw behoeftes ook zijn, gemakkelijk of moeilijk loslaten, Mondi Heerlen BV heeft de expertise én de middelen om het juiste product te maken en te leveren.

Beroepen die je kunt vinden bij Mondi:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Wie zijn we?
Wij zijn een toonaangevende leverancier van kantoor-, kleurenlaser en offsetpapieren in de Benelux. Wij werken nauw samen met de papiergroothandel en hebben kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Wat doen we?
Mondi Heerlen BV is een leverancier van release papier die voorziet in de behoefte van de hygiëne en medische, fibre composite-, tape-, sealant- en labelmarkten.

Onze focus
Onze focus ligt op met siliconen gecoate release liners, op maat gemaakt voor de diverse drukgevoelige kleefstoffen van onze klanten. Onze producten bestaan uit een hoeveelheid een- en tweezijdig gesiliconiseerd papier en polykrafts.. Door het behoedzaam omzetten van gecoate materialen en deze vervolgens te combineren met het geschikte substraat, kunnen we voldoen aan de specifieke wensen van elke klant, ongeacht de soort lijm. Door gebruik van emulsies en oplosmiddelvrije siliconensystemen in combinatie met een aantal toevoegingen om het loslaten te bevorderen en diverse pre-coats, is ons vermogen om de juiste liner, voor welke omstandigheid dan ook, te ontwikkelen onbegrensd.

Welke jouw behoeftes ook zijn, gemakkelijk of moeilijk loslaten, Mondi Heerlen BV heeft de expertise én de middelen om het juiste product te maken en te leveren.

Meld je nu aan voor een experience!

Mondi biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Mondi

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!