Medtronic

Medtronic is een van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie.
Door innovatie en samenwerking helpt Medtronic bij het verlichten van pijn, het herstellen van de gezondheid en het verlengen van levens. Het afgelopen jaar hebben wereldwijd meer dan 72 miljoen mensen baat gehad bij onze medische therapieën ter behandeling van meer dan 40 veelvoorkomende aandoeningen.

Beroepen die je kunt vinden bij Medtronic:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Engineering the extraordinary
Baanbrekende technologische oplossingen voor de gezondheidszorg en voor de meest complexe en uitdagende aandoeningen. Om mensen over de hele wereld hoop en nieuwe mogelijkheden te bieden.

Verbinding creëren om gezondheidssystemen te optimaliseren
Innovatie zonder samenwerking is niet voldoende. We werken nauw samen met zorgprofessionals om nieuwe therapieën te introduceren en behandelingen te optimaliseren.

Impact met een doel
Met meer dan 90.000 mensen in meer dan 150 landen zien we buitengewone mogelijkheden om onze positieve impact in de wereld verder te vergroten. Wij zetten ons in voor een snellere toegang tot gezondheidszorgtechnologieën, meer inclusie, diversiteit & gelijkheid en bescherming van onze planeet.

Versterk het team dat de kracht is achter het buitengewone
Wil je werk doen dat van de wereld een betere plek voor iedereen kan maken? Kom ons team dan versterken. Snelheid en daadkracht zitten in ons DNA. Uiteenlopende gezichtspunten zijn de inspiratie voor gewaagde oplossingen voor de meest complexe en uitdagende aandoeningen ter wereld. Onze carrières veranderen levens.

 

Meld je nu aan voor een experience!

Medtronic biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Medtronic logo

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Medtronic

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!