Kinderstad Heerlen kinderparadijs is een overdekte speel gelegenheid met diverse attracties voor kinderen klein en groot, elke dag geopend.
Wij hebben allerlei attracties, voor iedereen.

Beroepen die je kunt vinden bij Kinderstad Heerlen:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Ontstaan Kinderstad Heerlen
Kinderstad Heerlen (kortweg: Kinderstad) is een indoorspeeltuin in de Limburgse plaats Heerlen. Kinderstad Heerlen is gevestigd in een voormalige houtsnijdfabriek, Klaas en Bert van der Honing kochten in 1999 deze fabriek en richtten op die locatie Kinderstad op.

Over Kinderstad Heerlen
Bij Kinderstad Heerlen hebben de kinderen het voor het zeggen: hier mogen (groot)ouders en begeleiders toekijken terwijl de kids zich vermaken. Weer of geen weer, hier kunnen kleintjes de hele dag spelen. Ouders kunnen op een van de overdekte terrassen plaatsnemen. Oh, en ook fijn: het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Cafetaria mogelijkheden
Even uitblazen op één van onze gezellige terrasjes. Op onze terrassen kun je genieten van de consumpties uit onze cafetaria.

Meld je nu aan voor een experience!

Kinderstad Heerlen biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Kinderstad Heerlen

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!