Herman Vaessen B.V. is een ruim 50-jarig bestaand familiebedrijf met ca. 70 vaste medewerkers. Of het nu om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis.

Innovatie, flexibiliteit en service zijn onze kenmerken. Onze kennis en expertise gecombineerd met een eigen machinepark zorgen ervoor dat wij onze klanten met alle vragen op gepaste wijze kunnen helpen.

Beroepen die je kunt vinden bij Herman Vaessen:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Wat doen we?
Het dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Onze projecten hebben een grote verscheidenheid. Zowel klein als groot, particulier, bedrijven / instellingen of overheid.

Duurzaamste Hovenier van Nederland 2019 – jury beoordeling
Herman Vaessen innoveert volop: op het gebied van accugereedschap, energie (zonnepanelen, elektrische auto’s, blauwe diesel) en het toepassen van nieuwe duurzame materialen als Tilesystems, Rockflow en Miscanthus als mulchmateriaal. Verder werkt het Limburgse bedrijf veel samen met andere bedrijven om krachten te bundelen en kennis uit te wisselen. Zo hoort het bij Groencollectief Nederland en is het bedrijf partner van Noord-Limburgs Groen.”

Duurzaamheid zit in de genen van ons bedrijf
De constante zoektocht naar innovaties en duurzame oplossingen is een verankerd onderdeel in de bedrijfsvoering van ons bedrijf. Het is een continue proces waarin wij blijven optimaliseren. Of het nu gaat om sociaal ondernemen of juist het milieu en het ecologische aspect van duurzaamheid.

Met begrip & respect
Het lijkt zo vanzelfsprekend maar wanneer je deze 2 kernwaarden centraal stelt in je bedrijf en hierop je bedrijfsvoering afstemt dan zijn de grootste obstakels al overwonnen en ben je goed op weg naar sociale duurzaamheid binnen je organisatie.

Meld je nu aan voor een experience!

Herman Vaessen biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Herman Vaessen

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!