Van limonadefabriekje tot onafhankelijke drankenhandel

Hansen Dranken is een Limburgse drankengroothandel gelegen in Linne, Midden-Limburg. In 75 jaar is Hansen Dranken uitgegroeid tot een begrip in drankenland. 

 

Beroepen die je kunt vinden bij Hansen Dranken:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

“Van limonadefabriekje tot onafhankelijke drankenhandel!”

Begonnen met de productie van limonade, is Hansen Dranken uitgegroeid tot een florerend familiebedrijf met zo’n 160 enthousiaste medewerkers. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen vrijwel alle soorten en merken dranken die verkrijgbaar zijn op de markt uit voorraad geleverd worden. Wij leveren onze producten door geheel Nederland met ons eigen wagenpark. Dagelijks rijden onze 40 vrachtwagens hun routes langs horecazaken, (dranken)groothandels, slijterijen, supermarkten en speciaalzaken. 

Daarnaast exporteert Hansen Dranken naar diverse landen over de hele wereld. Het assortiment met ruim 7.000 verschillende soorten drank wordt verspreid vanuit het ca. 18.000 m2 grote magazijn aan de Veestraat in Linne. De evenementenafdeling verzorgt veel toonaangevende evenementen en we beschikken over een eigen slijterij. 

Sinds 2021 heeft de derde generatie Hansen het bedrijf overgenomen. De vier kleinkinderen van de oprichters van het bedrijf, Harrie en Mia, werken ieder in een verschillende discipline binnen de organisatie. Samen met het team van medewerkers zorgen zij ervoor dat onze klanten op de best mogelijke manier geholpen worden. 

Zorgen voor elkaar. Dat is al drie generaties lang de kernwaarde van onze organisatie. Wij zijn een grote speler in de wereld van dranken, maar houden het voor onze relaties en ons personeel graag klein en laagdrempelig. Gezamenlijk de schouders eronder in een goede werksfeer. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit, gecombineerd met ambitie. Hansen Dranken groeit door! 

Hansen Dranken is volop in ontwikkeling. De afgelopen jaren kenmerken zich door een sterke groei en verdere professionalisering. Hierin zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Wij vinden het belangrijk om als werkgever persoonlijke aandacht te hebben voor onze medewerkers, zodat zij op een gezonde, plezierige en goede manier hun werk kunnen uitoefenen, vanaf nu tot aan hun pensioen.

 

Meld je nu aan voor een experience!

Hansen Dranken biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.

Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Hansen Dranken

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!