Onze medewerkers maken het verschil!

Samen werken we elke dag keihard om klanten vrolijk te maken. Van bezorging en verkoop tot administratie en klantenservice. Dat doen we in een jong familiebedrijf waar je geen nummer bent. Bij EP:Tummers krijg je volop kans om door te groeien. Ook als je geen ervaring hebt, leiden we je zelf intern op. Onze mensen maken het verschil!

Over EP:Tummers
EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en met 8 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert en Sittard-Geleen – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Verder hebben we een eigen Service Center en witgoed service. Voor een impressie kun je een kijkje nemen op www.eptummers.nl. Daarnaast worden er in de winkels ook de producten verkocht die vallen onder Tyvari Coffee. Tyvari Coffee is een groothandel voor koffiebonen van Perfero Caffè en koffiemachines van La Goretti, beide afkomstig uit Italië. Daarnaast worden er ook diverse accessoires verkocht en dit allemaal in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

De groei van EP:Tummers
De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid. In 2021 hebben wij onze 8ste EP:Tummers winkel en tevens Megastore geopend in Sittard-Geleen. Al onze winkels zijn volledig verbouwd en gemoderniseerd.

In 2018 hebben we ons centraal magazijn in Herten geopend, we kunnen klantbestellingen nu nog sneller bij onze klanten thuisbezorgen. het aantal bezorgbussen en bezorgers is de afgelopen 4 jaar ruim verdubbeld. In totaal zijn er op dit moment ongeveer 120 medewerkers in dienst. Tummers is een familiebedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan persoonlijk aandacht, je bent geen nummertje! Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Tummers zorgt ervoor dat je trainingsavonden/cursussen of een opleiding kunt volgen. Als jij groeit groeien wij ook!

Een experience bij EP:Tummers

  • Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker weet je alles van de nieuwste elektronica- en witgoedapparatuur. Hierdoor adviseer je de klanten en help je ze bij het maken van de beste keuze. Jij zorgt ervoor dat elke bezoeker de winkel met een glimlach verlaat. Daar word jij vrolijk van!

  • Bezorger & Installateur

Als bezorger bij EP:Tummers geef je geen simpele pakketten af, maar lever én installeer je de tofste producten! Samen met je collega plaats je bijvoorbeeld wasmachines en koelkasten op de juiste plek,  hang je een TV op aan de muur of installeer je een nieuw audiosysteem!

  • Logistiek medewerker

Laad, los, sorteer en controleer de tofste producten! Naast je werk in het magazijn, ga je ook op pad om de winkels te bevoorraden. Geen dag is hetzelfde!

  • Klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en via de chat. Hierbij ondersteun je klanten met alle vragen rondom verkoop, service en logistiek. Je weet dat een heldere communicatie direct bijdraagt aan een positieve klantbeleving. Alleen als de klant tevreden is, ben jij dit ook!  

Op zoek naar collega’s
Omdat wij blijven groeien zoeken wij gemotiveerde collega’s die met ons mee willen groeien. Heb je al ervaring? Super! Dan kun je direct solliciteren voor één van onze ervaren functies! Nog geen ervaring, dat is geen probleem. Kijk eens naar onze junior functies. Wij leiden je intern op met behulp van ons intern opleidingstraject.

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken. Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

Meld je nu aan voor een experience!

Bouwmensen biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij EP:Tummers

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!