Een van de businessgroepen van Koninklijke DSM NV, is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van hoogwaardige technische thermoplasten die klantwaarde bieden door middel van duurzame oplossingen die de DSM People, Planet en Profit-strategie weerspiegelen. DSM Engineering Materials biedt innovatieve mogelijkheden voor klanten die elektrische toepassingen, elektronische apparatuur, auto’s, barrièreverpakkingsfolies en vele mechanische en extrusietoepassingen ontwerpen of produceren. Deze markten worden bediend met een breed portfolio van hoogwaardige materialen, waaronder Polyamides Akulon® 6 en 66, Arnitel® TPC, Polyesters Arnite® PBT en PET, EcoPaXX®, Polyamide Stanyl® en ForTii ™.

Beroepen die je kunt vinden bij DSM:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Onderzoeks- en marketingactiviteiten
Het materialencentrum op Chemelot is een belangrijke basis voor onderzoeks- en marketingactiviteiten van DSM’s Materials Sciences. Verder is het wereldwijd het belangrijkste onderzoekscentrum voor DSM Engineering Materials. Van oudsher was Sittard-Geleen het belangrijkste centrum van DSM’s hoogwaardige materialenonderzoek. Daarnaast biedt vestiging op de Brightlands Chemelot Campus kansen voor open innovatie vanwege de nabijheid van andere startende en gevestigde bedrijven en onderzoeks- en onderwijsinstellingen.

Circulair ontwerpdenken
Nieuwe normen op het gebied van design, comfort en gebruiksgemak worden gecombineerd met de zoektocht om het energieverbruik te verminderen: samen met de introductie van circulair ontwerpdenken, zorgen deze trends voor een sterke marktgroei voor engineering plastics.

Samenwerkingen
Met ons brede, hoogwaardige materialenportfolio en diepgaande technologische knowhow, werken we in nauwe samenwerking met klanten om nieuwe toepassingen te ontwikkelen in reactie op het zoeken naar lichtere, sterkere en duurzamere materialen, oplossingen te ontwikkelen om ze voor te blijven de curve en stelt hen in staat om de markt te leiden door het gebruik van de nieuwste technologie.

Doel DSM
Ons doel is om de portfolio van DSM Engineering Materials te verschuiven naar hoogwaardige, speciale materialen, waarbij we steeds meer geavanceerde kwaliteiten introduceren met verbeterde eigenschappen

Meld je nu aan voor een experience!

DSM biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij DSM

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!