Bouwmensen? Dat zijn toch die vakkundige en slimme types die overal een oplossing voor hebben? Jongens en meiden die weten hoe je gereedschap gebruikt? Bij ons werken stoere jongens en meiden die elke dag keihard aan het werk zijn om, door weer en wind, Nederland een stukje mooier te maken.

In de bouw werk je elke dag naar iets toe. Als je aan een klus begint staat er vaak nog weinig. Maar dan, als het project klaar is? Dan heb je iets gebouwd waar je trots op mag zijn. Zoiets moois neerzetten voor anderen vereist lef en vooral ook een flinke dosis vakkennis.

Beroepen die je kunt vinden bij Bouwmensen:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Degelijke bouwopleidingen
Bouwen is een vak dat het allerbeste in mensen naar boven haalt. Je bedenkt steeds opnieuw de beste oplossingen. Je past tot in de kleinste details al je kunde toe. En je leest heel precies technische gegevens uit. Daarvoor heb je vakkennis nodig en moet je klantgericht denken. Bouwen is een serieus vak waarvoor je een goede mbo-opleiding nodig hebt.

Bouwen aan de toekomst
De bouw is booming. De komende jaren zijn er minimaal 60.000 bouwmensen nodig. Want, wie bouwen anders al die nieuwe huizen? Huizen voor mensen die er zelf geen opleiding voor hebben? Wie dragen er anders zorg voor het duurzaam maken van Nederland? Wie voeren dan die mooie bouwprojecten uit? En wie zorgen er dan voor dat er straks in elk huis The Internet of Things geplaatst wordt? Juist! Dat doen bouwvakkers! Zonder bouwers geen bouw en zonder bouw geen vooruitgang.

Voor student, vakman en bedrijven
Bouwmensen biedt praktische vakkennis aan studenten. Dat geldt voor de mbo’ers die onze opleidingen volgen. Maar zeker ook voor de vakmensen die al in de praktijk werken. Via Bouwmensen kunnen ook zij hun kennis op elk gebied steeds weer bijspijkeren.
Bouwmensen is er voor het versterken van de hele sector. Van leerling tot leermeester. Van theorie tot in de praktijk.

Meld je nu aan voor een experience!

Bouwmensen biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Bouwmensen

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!