Attender Groen is één van de groenbedrijven van Vebego, het internationale familiebedrijf met ruim 36.000 medewerkers in de groenvoorziening, schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg.

Als groenbedrijven benutten we de kracht van ons collectief om meer blijvende impact te realiseren; voor een groene en duurzame maatschappij, een gezonde en inclusieve leefomgeving en met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden voor onze huidige en toekomstige medewerkers.

Aandacht, genieten en plezier staan centraal in ons werk.

Beroepen die je kunt vinden bij Attender Groen:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Met aandacht
Met de uitvoering van onze werkzaamheden proberen we dagelijks impact te realiseren. Zowel vakinhoudelijke impact als sociale impact. Duurzaam omgaan met onze wereld en haar bronnen, bijdragen aan een groene leefomgeving en een gezond milieu, maar ook werken aan een inclusieve maatschappij waarin iedereen tot zijn recht kan komen.

Attender is er voor iedereen
Voor Attender Groen is het al jaren vanzelfsprekend om sociaal te ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat niemand buiten de boot hoeft te vallen. Iedereen heeft een talent, dus iedereen doet mee. Bijna 50 % van onze medewerkers zijn mensen die hulp nodig hebben bij het vinden van een baan. Wij geven ze een kans om het groenvak te leren binnen een reguliere werkomgeving door professionele begeleiding, coaching en opleiding.

Werken bij Attender Groen
Wij hebben altijd plek voor nieuwe, enthousiaste collega’s die aan de slag willen met hun groene carrière. Ervaren en gediplomeerde vakmensen, maar ook zij-instromers, stagiairs en aanpakkers die een vak willen leren zijn bij ons van harte welkom! We zoeken passende werkzaamheden bij kandidaten met een arbeidshandicap of beperking.

Kansen bij Attender Groen
Wij bieden kansen om door te groeien, we bieden diverse opleidingstrajecten en dagen je uit om je talenten te ontwikkelen; van gerichte vakopleidingen tot maatwerk trainingen.

Ben je op zoek naar een stage-, BBL-, of BOL plek voor je PRO/VSO, MBO of HBO opleiding of zoek je een werkervaringsplek? Ook dan ben je bij ons van harte welkom.

Meld je nu aan voor een experience!

Attender Groen biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Attender Groen

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!