Een gezond hart is cruciaal voor een goede gezondheid. Daarom zet Abbott zich in voor een nóg betere behandeling van hart- en vaatziekten. Onze vernieuwende medische technologieën zijn minimaal-invasief. Daardoor herstellen patiënten sneller en kunnen zij eerder hun leven weer oppakken.

Wij richten ons op innovatieve technologieën waarmee artsen de behandeling van vaatziekten voortdurend kunnen verbeteren. Het gaat hierbij om vaatziekten binnen en buiten het hart, hartritmestoornissen en hartklepafwijkingen.

Beroepen die je kunt vinden bij Abbott Vascular:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Technologie die levens verandert
Ons doel is de wereld te verbeteren door mensen te ondersteunen met de nieuwste technologie op het gebied van gezondheidszorg. Of het nu gaat om het verhelpen van de pijn bij een vingerprik voor diabetespatiënten, om patiënten met artsen te verbinden die realtime gegevens over hun hart kunnen verstrekken, om het verlichten van bewegingsstoornissen en chronische pijn, of om het testen van miljoenen bloeddonaties over de hele wereld zodat we een voorraad gezond bloed hebben. Bij Abbott willen we u helpen zo veel mogelijk uit het leven te halen.

In goede gezondheid alles uit het leven halen
We hebben allemaal ons eigen idee van wat het betekent om voluit te leven, maar één ding hebben we gemeen: we willen allemaal een goed en gezond leven leiden. Ontdek samen met ons wat het betekent om alles uit het leven te halen, zowel op individueel niveau als gemeenschappelijk.

Verbeteren van de gezondheid in Nederland
We willen wereldwijd een discussie op gang brengen over hoe een goede gezondheid zorgt voor betere mogelijkheden in het leven. We realiseren ons echter dat de medische behoeften in elk land verschillen. Daarom zetten we ons in om wereldwijde gezondheidstrends te begrijpen en er tijdig op in te spelen. We investeren in technologie, stemmen onze wetenschap af op bestaande behoeften en werken samen met anderen. Zo creëren we lokale oplossingen die van grote betekenis zijn en uiteindelijk leiden tot betere resultaten voor de mensen die we helpen.

Meld je nu aan voor een experience!

Abbott Vascular biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Abbott logo

Ja! Ik meld mij graag aan voor een experience bij Abbott Vascular

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!