Zakelijke dienstverlening en veiligheid

Kun jij de organisatie ook nooit uit handen geven? Of dit nu administratief is of de plannen zijn voor een weekendje weg, jij verzorgt dit met alle liefde. Dan is de sector zakelijke dienstverlening en veiligheid geschikt voor jou!

Je kunt bij meerdere bedrijven aan de slag, want administreren dat moet elk bedrijf. Ook kun je aan de slag in de evenementensector. Veel werk dat zich achter de schermen bevindt, maar wel super belangrijk is!

Zakelijke dienstverlening

Deel deze pagina

Aantal bedrijven binnen de sector Zakelijke dienstverlening en veiligheid:
Noord-Limburg: 2532
Midden-Limburg: 2859
Zuid-Limburg: 4820
Kans op beroep in deze sector
0%
Aantal openstaande vacatures
0

Je voert ondersteunende werkzaamheden uit in een administratieve omgeving. Deels zijn dat functies ‘achter de schermen’: beroepsbeoefenaars zorgen voor een scala van juridisch-administratief werk, secretarieel en (financieel) administratief werk. Kenmerkend is dat deze beroepsbeoefenaars niet in één sector werken maar werk kunnen vinden in alle sectoren van de economie. Daarnaast kun je in deze sector ook werkzaam zijn in de Evenementenorganisatie. Je organiseert zowel offline als online. Deze branche heeft zowel een nationale als internationale uitstraling.  

De sector Veiligheid richt zich op de uniformberoepen. Je bent werkzaam in de particuliere beveiliging, publieke veiligheid of defensie.

 

Uitgelichte bedrijven

Past deze sector bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij deze sector past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!