Voedsel, groen en gastvrijheid

Werk jij graag met je handen en houd je van de natuur? Of ben je altijd bezig met innovatie en de wereld om ons heen? Dan is de sector voedsel, groen en gastvrijheid echt iets voor jou!

De sector geeft het al aan, je kunt er meerdere kanten mee op. Denk bij voedsel aan de voedings- en versindustrie, de innovatie hierin zal je verbazen! In het groen kun je werken met je handen, ook zie je snel resultaat van jouw werk. Gastvrijheid tovert een glimlach op jouw gasten/ klanten hun gezicht. Of dat nu in de horeca is of bij de kapper!

Deel deze pagina

Aantal bedrijven binnen de sector Voedsel, groen en gastvrijheid:
Noord-Limburg: 2532
Midden-Limburg: 2859
Zuid-Limburg: 4820
Kans op beroep in deze sector
0%
Aantal openstaande vacatures
0

Een opleiding in de richting van Voeding richt zich in op de voedings- en versindustrie. Als je een opleiding kiest in de richting van Groen, dan zijn er onder meer beroepen mogelijk in de dierverzorging, de teelt, veehouderij, loonwerk, bloemisterij, hoveniers en groene ruimte, paardenhouderij en hoefsmederij.

Onder Gastvrijheid vallen beroepen in de horeca-, reis- en evenementenbranche. Maar ook kun je aan de slag in de schoonmaak of facilitaire dienstverlening. Kies je voor een beroep in de Winkelambacht, dan kun je denken aan beroepen als bakker, patissier, boulanger, slager of kapper.

Uitgelichte bedrijven

Past deze sector bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij deze sector past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!