Techniek en gebouwde omgeving

Ben jij goed met hout? Of vind je het technische proces van geautomatiseerde systemen interessant? Zou jij graag huizen willen bouwen? Het kan allemaal bij de sector techniek en gebouwde omgeving!

Van het bewerken van materiaal tot aan het installeren van verlichting. Van het groter geheel tot aan het werken aan de details. Dit kan in de sectoren metaal en metalektro, hout en meubels of de procesindustrie!

 

Deel deze pagina

Aantal bedrijven binnen de sector Techniek en gebouwde omgeving:
Noord-Limburg: 2532
Midden-Limburg: 2859
Zuid-Limburg: 4820
Kans op beroep in deze sector
0%
Aantal openstaande vacatures
0

In de metaal & metalektro bewerk je materialen en maak je allerlei apparaten, machines en instrumenten. Bij Technische installaties en systemen werk je aan installaties voor bijvoorbeeld verwarming, sanitair, energie, verlichting, koeling etc. Onder de infra vallen o.a. wegen, kanalen, het spoor, netwerken voor energie of drinkwater en de riolering.

Kies je voor een opleiding binnen Hout en meubel, dan ga je bijvoorbeeld meubels maken en verzorg je interieurs voor woningen, kantoren en schepen. Afbouw en onderhoud werkt aan alles wat een gebouw afmaakt: schilderen, stukadoren, plafonds en wanden, glas. In de bouw en gespecialiseerde aanneming bouw je bijvoorbeeld woningen, kantoren, scholen en ziekenhuizen.

In de procesindustrie maak je met geautomatiseerde systemen bijvoorbeeld levensmiddelen, textiel, papier of chemische stoffen. Je bedient de installaties, stelt ze af en bewaakt het productieproces. In de laboratoria doe je onderzoek, testen en analyses. In alle takken van de techniek en gebouwde omgeving kun je werken in de voorbereiding, de realisatie of het onderhoud.

Uitgelichte bedrijven

Past deze sector bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij deze sector past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!