Specialistisch vakmanschap

Wil jij creatief te werk gaan? Of vind je het juist fijn om mensen te helpen op het gebied van gezondheid? Dan is specialistisch vakmanschap een sector voor jou!

Dit zijn namelijk kleine, maar specialistische opleidingen. Ben jij goed in het smeden van goud en maak je de mooiste ringen? Of ben je gefascineerd door een mooi gebit en wil jij anderen ook die stralende lach op hun gezicht brengen?

Deel deze pagina

Aantal bedrijven binnen de sector Specialistisch vakmanschap:
Noord-Limburg: 2532
Midden-Limburg: 2859
Zuid-Limburg: 4820
Kans op beroep in deze sector
0%
Aantal openstaande vacatures
0

In deze sector worden toekomstige schoenherstellers, orthopedische schoentechnici, pianostemmers, goud- en zilversmeden, uurwerktechnici, opticiens, audiciens, tandtechnici of technisch oogheelkundige assistenten opgeleid. Of wat dacht je van de medewerkers steriele medische hulpmiddelen? Zonder hen kan er geen enkele operatie plaatsvinden. De beroepen in deze sector zijn over het algemeen minder bekend, maar daarom niet minder kansrijk.

Uitgelichte bedrijven

Past deze sector bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij deze sector past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!