Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen? Weet jij hoe je dit kan doorvertalen naar een hogere omzet én blije klanten? Dan is de sector handel echt iets voor jou!

Met handel kun je richting de mode en handel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan retail of commercie. Je kunt je goed inleven in klanten en vindt het leuk om hierop in te spelen. Of het hele proces van mode doorlopen, van maken tot aan verkopen. Dit kan bij handel!

Deel deze pagina

Aantal bedrijven binnen de sector Handel:
Noord-Limburg: 2532
Midden-Limburg: 2859
Zuid-Limburg: 4820
Kans op beroep in deze sector
0%
Aantal openstaande vacatures
0

Bij handel gaat het om commerciële beroepen in de groothandel en winkels, maar ook bij uitzendbureaus en contactcenters. In deze beroepen moet je je kunnen inleven in je klanten, snappen waar hun behoeften liggen en daarop kunnen inspelen. Bijvoorbeeld door de manier waarop je je producten presenteert, (nieuwe) klantgroepen bereikt, slim inkoopt en goed advies geeft. Kansrijke beroepen vind je onder andere in woonwinkels, elektronicawinkels, levensmiddelenwinkels, uitzendbureaus en contactcenters.

Beroepen in de mode gaan verder dan verkopen: je kunt aan de slag in het hele proces van ontwerpen en maken van kleding tot de verkoop, én het inrichten van dat proces. Voor alle beroepen geldt: je bent goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en weet hoe je die vertaalt naar een hogere omzet en blije klanten.

Segmenten
Beroepen
Retail
Verkoopspecialist bouwmarkt
Manager retail
Mode, interieur, textiel en tapijt
Keukenmonteur
Woningstoffeerder
Groothandel en internationale handel
Junior accountmanger

Uitgelichte bedrijven

Past deze sector bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij deze sector past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Je maakt vrijblijvend kennis met een bedrijf. Dit kan verschillende vormen hebben. Zo kun je onder het genot van een kop koffie gaan kennismaken. Alles rondom de Experience is erop gericht dat jij een goed beeld krijgt van een beroep en/ of bedrijf!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!