Stukadoor

Werkt in de nieuwbouw en in bestaande gebouwen ruwe wanden (binnen en buiten) en plafonds af met specie of pleisterwerk. Voorbeelden van werkzaamheden: maakt en restaureert (sier)pleisterwerk, maakt specie aan, maakt ondergronden schoon en vlak, vult gaten op, brengt
specie, hechtlagen en pleisterlagen handmatig of machinaal aan en brengt structuur aan in de wanden.

Beroepen vergelijkbaar met Stukadoor:
Kans op werk met dit beroep
0%
Beroepsspecifieke informatie

Andere beroepen die overeenkomen met stukadoor:

Timmerman

Hou jij er van om mooi werk af te leveren en ben je precies? Dan is dit misschien wel hét beroep voor jou.

Verricht timmerwerkzaamheden in de utiliteitsbouw en de woningbouw. Voorbeelden van werkzaamheden: leest bouwtekeningen, hangt deuren en ramen waterpas af, timmert binnenwerk af, meet materialen uit, tekent materialen af, brengt kozijnen, systeemwanden, systeemplafonds, balklagen, dakplaten en kapconstructies aan, plaatst hang- en sluitwerk, maakt en monteert houten onderdelen voor deuren, kozijnen of trappen, bedient machines voor het bewerken van hout (bijvoorbeeld vlakbanken en freesbanken) en onderhoudt gereedschap en machines.

 

 

Stukadoor
Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!