Plannerwegtransport

Plant voor een transportbedrijf het transport van goederen over de weg. Organiseert nationaal of internationaal transport, gekoeld transport of vervoer van gevaarlijke stoffen en speciale objecten (drukketels, zeejachten). Voorbeelden van werkzaamheden: bepaalt het geschikte vervoermiddel, de belading en de meest economische route, coördineert de werkzaamheden, instrueert en begeleidt de betrokken medewerkers, onderhandelt met opdrachtgevers, vraagt eventuele politiebegeleiding aan en voert transporten en vrachtwagens in op een planbord.

Beroepen vergelijkbaar met Planner wegtransport:
Kans op werk met dit beroep
0%
Beroepsspecifieke informatie

Andere beroepen die overeenkomen met planner wegtransport:

Logistiek medewerker

Een logistiek medewerker zorgt ervoor dat de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plaats terechtkomen. De onmisbare schakel.

De juiste spullen op het juiste moment en op de juiste plaats, dat is waar logistiek om draait. Jij zorgt daarvoor. Je rijdt met een heftruck door een magazijn en plaatst de binnengekomen goederen of verzamelt de bestelde goederen voor transport. Je kijkt meteen of er niets beschadigd is en je legt dit vast in het systeem. Je moet goed kunnen samenwerken. Verder is het belangrijk dat je snel, veilig en netjes werkt.

Klik hier voor meer informatie over het beroep logistiek medewerker.

Carrosseriebouwer
Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Plannerwegtransport
Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!