Assistent controller

Je weet alles over het toepassen van wet- en regelgeving binnen verschillende terreinen, zoals belasting en personeelszaken.  Als medewerker op een juridische afdeling of personeelszaken word je vaak geconfronteerd met complexe vraagstukken. Jij bent onderzoekend, communicatief vaardig en kunt nauwkeurig werken. De informatie waarmee je werkt is vertrouwelijk: jij stelt je neutraal en zorgvuldig op. Dat betekent ook vaak dat je werkt onder strenge geheimhoudingsplicht. Zelfstandig standaardprocedures volgen is voor jou geen probleem.

Beroepen vergelijkbaar met Legal-, insurance- & HR-specialist:
Kans op werk met dit beroep
0%
Beroepsspecifieke informatie

Andere beroepen die overeenkomen met legal-, insurance-, HR-specialist:

Assistent controller

Controleert het financieel-economische reilen en zeilen van een bedrijf. Informeert het management en draagt bij aan de strategische planning. Voorbeelden van werkzaamheden: levert het management financieel-economische gegevens, stelt balans- en resultatenrekeningen, deelbegrotingen en kostprijsberekeningen op, rapporteert over de financiële gevolgen van en alternatieven voor het beleid en draagt zorg voor de administratieve organisatie en de automatiseringsorganisatie.

Assistent controller
Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!