Een prachtige houten vloer leggen is echt iets voor de liefhebber. Je ziet de ruimte opknappen.

De interieurvakman parketvloeren legt parketvloeren in woningen en kantoren. Voorbeelden van werkzaamheden: bestudeert instructietekeningen, maakt ondervloeren egaal, brengt tussenvloeren aan, maakt parket op maat, legt dit in de gewenste patronen en lijmt het vast, werkt parketvloeren af, brengt lak-, olie- of waslagen op parketvloeren aan en onderhoudt machines en gereedschap (bijvoorbeeld cirkelzagen, handzaagmachines en schuurmachines)

Beroepen vergelijkbaar met Interieurvakman parketvloeren:
Kans op werk met dit beroep
0%
Beroepsspecifieke informatie

Andere beroepen die overeenkomen met interieurvakman parketvloeren:

Montagemedewerker houttechniek 

Als montagemedewerker houttechniek monteer je ramen, deuren en kozijnen. Je samenstelt en monteert daken, gevels en vloeren. Aan de hand van de productiegegevens ga je aan de slag. Kleine opdrachten voer je zelfstandig uit. Grote opdrachten doe je samen met collega’s. Het gaat vaak om bewerkingen die vragen om grote nauwkeurigheid. Je wilt natuurlijk voorkomen dat een deur niet in het kozijn past. Je werkt volgens de veiligheidsinstructies en houdt de kwaliteitseisen in de gaten.

Klik hier voor meer informatie over het beroep montagemedewerker houttechniek.

Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!