Zet glas en ruiten in kozijnen van gebouwen.

Voorbeelden van werkzaamheden: snijdt glas en ruiten op maat, meet ramen en sponningen op, werkt ramen en sponningen af (bijvoorbeeld kitresten, stopverfresten, glasscherven en glaslatten weghalen en welpasta aanbrengen), zet glas en ruiten in (bijvoorbeeld enkel glas, dubbel glas, glas in lood en gebogen ruiten), dicht glas en ruiten af (bijvoorbeeld met beglazingskit en stopverf) en zet glas en ruiten vast (met glaslatten).

Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Glaszetter
Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!