Audicien

Als audicien zorg je dat mensen weer beter kunnen horen. Bijvoorbeeld met een hoortoestel of ander hulpmiddel.

Verkoopt hoortoestellen aan mensen met een gehoorstoornis. Audiciens die zelfstandig ondernemer zijn, nemen personeel aan en geven leiding. Voorbeelden van werkzaamheden: slijpt oorstukjes op maat en bevestigt deze aan hoortoestellen, meet wat cliënten met hoortoestellen horen, repareert kleine mankementen en houdt de administratie bij.

Beroepen vergelijkbaar met Audicien:
Kans op werk met dit beroep
0%
Beroepsspecifieke informatie

Andere beroepen die overeenkomen met audicien:

Verkoopmedewerker optiek

Helpt klanten in een optiek of brillenzaak. Voorbeelden van werkzaamheden: informeert en adviseert klanten over hun aankopen, verkoopt artikelen (bijvoorbeeld brillen en lenzen), rekent af, behandelt klachten, houdt de winkel schoon en netjes (door opruimen, stoffen en stofzuigen), registreert inkomende en verbruikte goederen en plaatst ze in het magazijn of in de winkel, presenteert de artikelen op een aantrekkelijke manier en houdt in de gaten of het assortiment past bij wat klanten willen.

Klik hier voor meer informatie over het beroep verkoopmedewerker optiek.

Audicien
Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!