Je bent een belangrijke schakel in het maken van voertuigen, je zet namelijk de onderdelen in elkaar!

Assemblagetechnicus landbouwwerktuigen:
Monteert onderdelen van landbouwwerktuigen. Werkt meestal aan de lopende band. Voorbeelden van werkzaamheden: zet onderdelen volgens de montage- en veiligheidsvoorschriften in elkaar, maakt onderdelen passend en zet onderdelen vast met allerlei handgereedschap.

Assemblagetechnicus voertuigen:
Monteert onderdelen van personenauto’s, vrachtwagens, bussen of andere voertuigen. Werkt bijvoorbeeld in een autofabriek of carrosseriebedrijf. Voorbeelden van werkzaamheden: monteert koplampen, autoportieren en spatborden volgens de montage- en veiligheidsvoorschriften, installeert verwarming, brengt bedrading aan, last onderdelen of zet onderdelen vast met allerlei handgereedschap en grijpt in als er iets fout gaat (bijvoorbeeld door de lopende band stil te laten zetten).

Beroepen vergelijkbaar met Assemblage technicus:
Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Assemblage technicus
Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden? Via:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!