Apothekersassitent

Mensen de juiste medicijnen meegeven en voorlichten over het gebruik er van. Dat is het werk van de apothekersassistent.

Bereidt en verkoopt medicijnen in een apotheek. Voorbeelden van werkzaamheden: informeert en adviseert klanten over medicijnen, controleert of combinaties van geneesmiddelen verantwoord zijn, koopt artikelen in en houdt de voorraad- en patiëntenadministratie bij, weegt ingrediënten nauwkeurig af en controleert de kwaliteit van geneesmiddelen.

Beroepen vergelijkbaar met Apothekersassistent:
Kans op werk met dit beroep
0%
Beroepsspecifieke informatie

Andere beroepen die overeenkomen met apothekersassistent:

Medewerker klantenservice (customer support)

Wil jij werken bij de klantenservice van een bedrijf of vind jij verkopen leuk? Ga dan voor de opleiding contactcenter medewerker! Je werkt telefonisch, online of via social media.

Informeert klanten over producten en diensten en behandelt klachten. Werkt bij de klantenservice van een organisatie. Voorbeelden van werkzaamheden: helpt klanten die vragen hebben of artikelen retourneren, bestelt of ruilt producten, vult garantiebewijzen in en stuurt kapotte producten terug naar de leverancier.

Klik hier voor meer informatie over het beroep medewerker klantenservice.

Apothekersassitent
Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!