Als meubelmaker ben jij de perfectionist, maar kun je ook je creativiteit kwijt!

Maakt meubels. Voorbeelden van werkzaamheden: Maakt in overleg met de klant een ontwerp, maakt een prijsopgave, werkt hoofdontwerpen uit, kiest hout en plaatmateriaal uit, zaagt hout en plaatmateriaal op maat, schaaft hout en plaatmateriaal, zet meubels in elkaar, werkt meubels en panelen af, werkt met gereedschap (bijvoorbeeld hamers, zagen, boren, beitels en schuurmachines) en onderhoudt gereedschap.

Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit beroep past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

All-round meubelmaker
Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!