Bij Eagle Simrax dagen we je uit om ons te helpen innoveren voor een duurzame toekomst. Perfectie in beweging! Onze teams werken voortdurend aan projecten om aan de huidige en toekomstige marktvraag te voldoen.

Opgericht in 1969, zijn we er trots op marktleider te zijn in de productie van hoogwaardige afdichtingsproducten voor een breed scala aan toepassingen in de automobielsector. In 1975 startten we onze productie van mechanische afdichtingen voor waterpompen en airco compressoren op onze huidige locatie in Kerkrade.

Beroepen die je kunt vinden bij EKK Eagle Simrax:
Past dit bedrijf bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Geschiedenis EKK Eagle Simrax
Opgericht in 1969, zijn we er trots op marktleider te zijn in de productie van hoogwaardige afdichtingsproducten voor een breed scala aan toepassingen in de automobielsector. In 1975 startten we onze productie van mechanische afdichtingen voor waterpompen en airco compressoren op onze huidige locatie in Kerkrade.

Waar staan we voor?
In onze hightech productiefaciliteit produceren jaarlijks ongeveer 100 experts meer dan 30 miljoen afdichtingen. EKK staat voor kwaliteit, innovatie en functionele betrouwbaarheid in termen van producten, processen en samenwerking. Momenteel zijn we er trots op om producten te ontwikkelen die gericht zijn op economisch en efficiënt brandstofverbruik, het verminderen van de CO2-voetafdruk en tegelijkertijd het comfort van de bestuurder en de passagier te verbeteren.

Wat bieden wij?
Eagle Simrax is een internationaal hightech bedrijf, we werken dagelijks samen met collega’s van over de hele wereld. Gesprekken zijn heel vaak in het Engels, Duits, Nederlands (of het lokale dialect). Bij Eagle Simrax dagen we je uit om ons te helpen innoveren voor een duurzame toekomst. Perfectie in beweging! Onze teams werken voortdurend aan projecten om aan de huidige en toekomstige marktvraag te voldoen.

Mogelijkheden bij EKK Eagle Simrax
We hebben afzonderlijke afdelingen voor onderzoek en ontwikkeling, kwaliteit, testlaboratorium, procestechniek, IT, continue verbetering, productie, supply chain, finance en sales. Elke dag worden alle collega’s uitgenodigd en actief ondersteund om zichzelf te ontwikkelen om de specialist in hun vakgebied te blijven. De werkomgeving is gebaseerd op een proactief, open minded en vooruitstrevend principe. Lean- en Six Sigma-activiteiten zijn ondergebracht in alle afdelingen en maken deel uit van de standaard bedrijfsopleiding.

Meld je nu aan voor een experience!

EKK Eagle Simrax biedt je de mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken.
Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hieronder aan.

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!