LEX special

Brightlands Chemelot Campus

Met meer dan 150 verschillende bedrijven, groot en klein, is Chemelot met de Brightlands Chemelot Campus de grootste werkplek van de regio Zuid-Limburg en een van de motoren achter de Limburgse economie.

Er werken elke dag maar liefst 8.000 mensen, van technologen, onderhoudsspecialisten en procesoperators, logistiek,  ICT’ers, financials etc. De diversiteit aan bedrijven op één locatie is uniek, gecombineerd met een campus met startups en studenten op MBO t/m Wo niveau.

Hoe meer mogelijkheden, hoe groter de uitdaging natuurlijk om je weg te vinden. Het Chemelot Talent Office helpt je daarbij. Hier kom je alles te weten over de bedrijven en de mogelijkheden. Maar ze helpen ook met actuele vacatures, stageplaatsen en opleidingsmogelijkheden. Waar wacht je nog op, aan de slag!

Mogelijke Experiences

Ontdek jij samen met het Chemelot Talent Office een wereld aan mogelijkheden? Dit Talent Office is  hét centrale loket waar activiteiten rondom het aantrekken en binden & boeien van talent voor zowel de Brightlands Chemelot Campus als het Industrial Park zijn ondergebracht. Lees meer over Chemelot Talent Office op hun eigen website.

Je kunt aan de slag bij een van deze bedrijven!

Past dit beroep bij jou?

Test jezelf en kom erachter of je bij dit bedrijf past. De resultaten worden opgeslagen in je profiel van Mijn Leo.

Kom je er niet uit?

Wellicht kom je er niet zelf uit en wil je graag een gratis loopbaangesprek. Neem dan contact op met een van onze loopbaancoaches.

Meld je nu aan voor een experience!

Meld je hier aan voor een Experience. Zodra jij je gegevens achterlaat gaan wij voor jou aan de slag!

Heb jij een consulent? Noteer ook zijn/haar e-mailadres:

Loopbaancoaching

Wil je graag wat extra hulp? Ons team van loopbaancoaches staat voor je klaar. We helpen je met loopbaanvragen en geven advies op afstand. Plan een online of telefonische afspraak in via onderstaand formulier.

* We reageren eerst via mail om de verdere stappen en het contact af te stemmen

We ontvangen graag feedback

Onze website blijft in ontwikkeling, want we willen graag de meest volledige en recente informatie geven rondom sectoren en beroepen.

Om dit te kunnen doen ontvangen we graag jouw feedback. Mocht je iets hebben gezien op de website, of er ontbreekt juist informatie, stuur ons dan vooral jouw feedback via onderstaand formulier!